مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند اعیانی به دخترم

سلام من یک واحد با داشتن سند اعیانی که خودم ساختم ایا انقال ان به دخترم پذیره به متولی باید بدهم متولی میگویدباید پذیره بدهید ایا قانونی است که از نخواسته باشیمم پدیره پرداخت کنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.