مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح سند ملک در بخش درج عرصه و اعیان

با سلام
من سه دنگ زمین ملک فاقد سندی را که مالک کامل عرصه و اعیان آن بودم را به شخصی واگذار کردم و جهت دریافت سند به آن وکالت بلاعزل دادم . زیرا مالک اصلی آن پس از مدت ها مشخص شده بود و در قبال دریافت مبلغی ملک را به نام من می کرد . ( در واقع من به دلیل کمبود پول جهت تامین مبلغ مورد درخواست مالک اصلی مجبور شدن سه دنگ از زمین را به نام آن شخص کنم ) اما پس از طی روال قانونی شخصی که سه دنگ زمین ( عرصه ) را به نامش کرده بودم برای خودش سند سه دنگ عرصه و اعیان را از اداره ثبت گرفته است با توجه به اینکه در وکالت فروش و هم در قولنامه عبارت سه دنگ زمین درج شده آیا با مراجعه به اداره ثبت می توانم درخواست ابطال سند ایشان و اصلاح آن را به سه دنگ عرصه کنم و همچنین سند خود را به شش دنگ اعیان و سه دنگ عرصه اصلاح نمایم . مرجع دارای صلاحیت برای این درخواست همان اداره ثبت است یا باید به دادگاه شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آرا و اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما باید در دادگاه ، دادخواست ‌ ابطال سند رسمی را اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابلیت انتقال اعیانی بدون قدر السهم از زمین و مشاعات وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است