مشاوره حقوقی رایگان - آیا کارشناس خط و امضا می‌تواند اشتباه کند؟

عموی بنده ی قولنامه دست نویس از پدر من دارد که این متن را پدر من نوشته بود و منصرف شده بود و امضا نزده بود و هیچ گواهی هم نبوده بع از 3 روز از گذشت متن عموی من امضا پدرم را میزند زیر قرارداد بعد میبرد 2 نفر هم بعنوان گواه امضا میکنند و در متن پدر من نه تاریخ داشت نه مبلغ الان ادعا می‌کند مال دهه شصته و قیمت هم فضایی زده حتی کسی حضور داشته که امضا پدرم را جعل کردند و الان کارشناس این موضوعات تشخیص نداده والان از پدرم امضا گرفته که امضاهاش هم به هم ریخته مگر کارشناس باید امضا الان پدرم کارشناسی کند یا همان دهه مورد ادعا را و همچنین چطور ممکنه کارشناس اشتباه کند ممنون میشم مرا یاری و آگاه بفرمایید که چه دفاعیه ای وجود دارد .سپاس بیکران

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توان درخواست کارشناسی های 3 ، 5 و 7 نفرا نمود.