مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه و حقوق فروشنده

نحوه تنظیم قرارداد فروشنده
به صورتی ک فروشنده نتواند شکایت کنند برای بیمه و حقوق
و در صورتی ک بیمه شود
ایا باید حداقل حقوق وزارت کار و مزایا پرداخت شود یا به صورت توافقی است

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قوانین اداره کار قواعد آمرانه است و هرگونه تراضی برخلاف آن باطل و موثر نخواهد بود و فروشنده می‌تواند در آینده نسبت به پرداخت مابه التفاوت حقوق خود که کمتر از اداره کار پرداخت گردیده و همچنین بیمه اقامه دعوا علیه کارفرما به نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قوانین اداره کار قواعد آمرانه است و هرگونه تراضی برخلاف آن باطل و موثر نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.