مشاوره حقوقی رایگان - آیا چت های واتس آپ و مدارک واریز وجه مستند هستند؟

با سلام من مبلغی را به یکی از دوستانم دادم که قرار شد در ازایش کارهای سند ملکی من را انجام بده ولی متاسفانه هیچ کاری انجام نداده، کلیه صحبت ها و فیش واریزی مبلغ از طریق واتساپ فرستاده شده و من بصورت فیلمبرداری از صفحه گوشی کلیه پیامها و صدای ایشان را ضبط کردم و مستند دارم.
ضمن اینکه همسرم و شاگرد مغازم هم از کلیه اتفاقات آگاه بودن و حتی کارت به کارت ها رو شاگردم انجام داده، خواستم بدونم در چه صورت میتونم از این آقا شکایت کنم و البته هنوز به روش نیاوردم که از کلاهبرداریش آگاهم و باهاش در ارتباط هستم.
آیا این پیام های صوتی و نوشتاری واتساپ برای دادگاه قابل استناد هست؟ ممنونم از پاسختون

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
بله پیام های صوتی ، تصویری ، فایل ،ویدئو ‌ ، فیلم چنانچه مورد تایید قاضی قرار گیرند جزو امارات محسوب میشوند .

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
در شکایت خود میتوانید به شهادت شهود و اسکرین شات واتساپ استناد نمایید پس از ارجاع به شعبه ،بازپرس دستوری مبنی بر خارج نویسی و تایید پیام به پلیس فتا داده شما گوشیتون رو میبرید پلیس فتا تا با اسکرین شات تطبیق داده و تایید نمایند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید به شهادت شهود و اسکرین شات واتساپ استناد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میتوانید به شهادت شهود و اسکرین شات واتساپ استناد نمایید