مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم تلفنی

با سلام، حساب بانکیمو بستن از سامانه ثنا امروز فهمیدم که ازم شکایت کردن دو نفر به اتهام مزاحمت تلفنی، توهین به اشخاص عادی از شهر رشت، من اصن از هیچی خبر نداشتم یک سالو شش ماهه دارن شکایت میکنن من تازه امروز فهمیدم، جرمش چیه؟؟ چه طوری میتونم بیگناهیمو ثابت کنم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام بر اساس ماده 641 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی، مزاحمت تلفنی علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، به حبس از یک تا 6 ماه منجر خواهد شد.سلام .باارایه ادله ای اثبات دعوا (اقرار.شهادت شهود.قراین وامارات .اسناد.علم قاضی)بهتر است به یک پرسش وپاسخ اکتفا نکنید ووکیل بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی دارد معمولاً جزای نقدی است