مشاوره حقوقی رایگان - تهدید، مزاحمت تلفنی و نشر اکاذیب

سلام
بابت شکایت خانمی با عناوین تهدید، مزاحمت تلفنی و نشر اکاذیب از طریق فضای مجازی قرار جلب به دادرسی صادر شده است
اگر شاکی رضایت خود را اعلام کند پرونده بلافاصله بسته خواهد شد؟
اگر پرونده در دادگاه رسیدگی شود مجازات چه خواهد بود و در سوء پیشینه تاثیر دارد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت رضایت شاکی، با عنایت به اینکه از جمله جرایم قابل گذشت است پرونده مختومه خواهد شد و مجازاتی در پی نخواهد بود اما اگر رضایت ندهند امکان سوءپیشینه کیفری خواهد بود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از طریق پلیس فتا پیگیری کنید 096380 و سپس علیه ان صاحب کارت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده در دادسرا باشد و شاکی رضایت دهد معمولا مشکلی پیش نمیاد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا مطابق آنچه در سوال آمده است با گذشت شاکی موضوع خاتمه می یابد مگر...

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله پرونده مختومه میشود مجازاتش حبس ولی احتمالا تبدیل به جزای نقدی میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله مختومه میشود.جزای نقدی و احتمالا شلاق

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با رضایت ایشان پرونده بسته خواهد شد، در صورت عدم رضایت بسته به شدت جرم، شکل تهدید و نشر اکاذیب صورت گرفته از جزای نقدی تا حبس متغیر است

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
بنا بر فرض مسئله اگر شاکی رضایت دهد قرار موقوفی تعقیب صادر می شود.

اگر حکم محکومیت صادر شود بلحاظ عدم انطباق با ماده 25 قانون مجازات اسلامی به عنوان سوء پیشینه ثبت نمی شود. محکومیت موثر نمی باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر رضایت بگیرید پرونده مختومه می‌شود دادسرا رای صادر نمی‌نماید دادگاه رای صادر می‌نماید