مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر کارت قرمر بر اعترافات جرایم کیفری

باسلام همسر من حدود یک ماه پیش ب اتهام فروشندگی مواد مخدر دستگیر شده درواقع از یکی دیگه مواد میگیرن میپرسن ازکی میگیری میگه ازشوهر من و خلاصه با ی بهونه ای میکشونتش ی جا و میره میبینه مامورای کلانتریه تو تحقیقات اولیه توکلانتری شوهر من ی حرف اشتباهی میزنه و میگه من قبلا چون خودم مصرف تریاک داشتم حدود چند گرم تریاک میاوردم و میدادم ب این اشناها الان چون معافیت سربازیش پزشکی ماده 5بند3میباشد و مربوط ب اعصاب و روانه سوال من اینه تاثیری دارد ک اون اعتراف هارو غیر اردی داده است؟باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .