مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

با سلام
ببخشید مهریه یک حق گردن مرد است و باید پرداخت شود و‌ من می خواهم شروع کنم به قسطی کردن و پرداخت مهریه باید چکار کنم. در ضمن من و همسرم با هم زندگی می کنیم و هنوز به مشکل خاصی هم نخورده ایم الهی شکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بستگی به توافق هریک دارد مبلغی را تعیین وهرزمان پرداخت شد رسید ی که مبین این است که بابت مهریه داده شده اخذ وثبت گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید توافق محضری تنظیم کنید و نحوه پرداخت اقساط را مشخص کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
طی توافقی نسبت به پرداخت اقدام نمایید بهتر است از طریق دفاتر اسناد تنظیم نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق دفترخانه اسناد رسمی تقاضای صدور قبض اقساطی بابت پرداخت مهریه نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید توافق کنید و بهتر است در دفاتر اسناد رسمی ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام انشالله هیچ زمان به شمکل نخورید مهره را پرذاخت و رسید بگیرید که برای مهریه بودهه نه نفقه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است ابتدا یک توافقنامه بین خودتان تنظیم نمایید و در توافقنامه شماره حساب
ذکر گردد و سپس ماهانه مبلغ را به همان حساب واریز نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جای تحسین به شما دارد!
میتوانید توافق خود با همسرتان را در مورد نحوه پرداخت و اقساط در یک دفترخانه رسمی تنظیم نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید