مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

سلام
من یه موتور از شخصی خریداری کردم و قرار شده این شخص وکالت تعویض پلاک به بنده بده و من کل پول این شخص رو پرداخت کنم
اگر در تعویض پلاک مشکلی پیش بیاد و تعویض پلاک انجام نشه من چکار باید انجام بدم
و ایا این شخص هنوز مسئول هستن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله .اگر به هر صورتی تعویض پلاک نشود می توانید الزام ایشان را به فک پلاک وتعویض پلاک از دادگاه بخواهید اگر الزام ممکن نبود معامله فسخ واسترداد ثمن وخسارات اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
الزام ایشان را به فک پلاک و تعویض پلاک از دادگاه بخواهید اگر الزام ممکن نبود معامله فسخ و استرداد ثمن و خسارات اقدام کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

الزام ایشان را به فک و تعویض پلاک بخواهید اگر نشد دادخواست فسخ و مطالبه ثمن و خسارات دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

الزام ایشان را فک و تعویض پلاک بخواهید و اگر نشد حق فسخ دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر تعویض پلاک امکان نداشته باشد شما میتوانید قرارداد را فسخ نمایید و مطالبه ثمن و خسارات نمایید و باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر فسخ ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام الزام ایشان را به فک و تعویض پلاک بخواهید اگر نشد دادخواست فسخ و مطالبه ثمن و خسارات دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکالت دارید مشکلی پیش نمی اید و در غیر این صورت زمان تعویض پلاک وی را ببرید . و اگر تعویض پلاک موتور صورت نگرفت دادخواست فسخ معامله دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید