مشاوره حقوقی رایگان - واریز نشدن یارانه

سلام من 33 سالمه خانه دارم و فقط من یارانه میگرفتم تا ماه پیش یارانم 45تومن واریز میشد
بدون معیشتی
همسرم بیکاره و اینکه ایشون کلا یارانه ام نمیگیره
مستاجر هستیم وخونه برادر شوهرم نشستیم اما قول نامه اجاره ننوشتن چون برادر همسرم هست خونه نداریم

نه چیزی به نامه بنده هست نه خونه نه ماشین سر کارم نمیرم
ماه پیش55 تومن ریختن که یه. و 15 تومن از حساب یارانه ایم کم شد که شد همون 45 تومن
یارانه اما این ماه نریختن برام
وام 1 میلیونی هم به من ندادن که بگم برای قسط اونه چون اصلا درخواست نکردم برا وام
الان دیشب یارانه هارو ریختن برا من چرا ریخته نشده
باید چی کار کنم
و چطوری میتونم معیشتیمم فعال کنم
سپاس فروان از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از طریق پلیس 10 اعتراض خود را مطرح نمایید تا در سازمان هدفمندی یارانه ها بررسی گردد و میتوانید
درخواست یارانه برای همسرتان و یارانه معیشتی را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید از طریق پلیس 10 اعتراض خود را مطرح نمایید تا در سازمان هدفمندی یارانه ها بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید