مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام حکم استرداد جهیزیه من با توجه به فاکتور و شهادت شهود صادر شد و الان شوهرم ادعا دارد که خودم کلید داشته و وسایل را برده ام و در صورتی که شب قبل روزی که وسائل را بار می زد به دایی پدرم گفته بود که بیایین وسائل را ببرن و من با مادرم رفتم و ما را از خانه بیرون کرد و گفت طبق لیست روز جلسه شورای حل اختلاف تحویل می دهد و چند تا از همسایه ها هم دیدن این موضوع را و من استشهادیه جمع کردم و به مهر شورای محل رساندم و دیگه نداد وسایل را ...آیا با این توضیحات وضعیت استرداد جهیزیه من چگونه می شود ممنون جواب بدین.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام درخواست اجراییه کنید پرونده اجرا تشکیل می شود و مامور اجرا در اختیار شما قرار می گیرد و می توانید وسایل را مسترد کنید.

یک وکیل

با همکار محترم موافق هستم. ید زوج، ید امانی و انتفاعی است و در صورت بردن این اموال از جانب ایشان و پس ندادن آنها به شما می‌تواند از سوی دادسرا و دادگاه به عنوان بردن مال غیر مورد رسیدگی قرار گیرد.