مشاوره حقوقی رایگان - یک ساعت پیش سفته گم کردم

سلام و خسته نباشید. بنده یک سال گذشته سفته بدونه امضا گم کردم فقط داریی هزینش را گرفت مبلغ نود میلیون ولی خودم امضا نکردم نوشته بودم 15 اردیبهشت 1400 وبدونه امضا گم کردم حالا یکی اقدام کرده منم تصادف کرده بودم و رای غیابی صادر کرده محکوم شدم منم اعتراض کردم دو روز دیگه دادگاه ش هست چی میشه ضامن از من مخواد ضامن ندارم ونتیجه چی می شه بدونه امضا من انبار داره مگر جعل کرده باشه ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان جعل و استفاده از سند جعلی شکایت کنید.
در دادگاه اعلام کنید کارشناسی بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هر سندی ، بدون امضا ، اعتبار ندارد
و اگر امضا ، جعل شده باشد شما میتوانید به عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هر سندی ، بدون امضا ، اعتبار ندارد اگر جعل شده شکایت نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت جرم میتوان شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هر سندی ، بدون امضا ، اعتبار ندارد اگر جعل شده شکایت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما میتوانید به عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت نماییداگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید