مشاوره حقوقی رایگان - نصب پمپ آب شخصی

سلام و خداقوت، ساکن طبقه چهار هستم ، همسایه ها هزینه نصب پمپ برای کل ساختمان را ندادند، بدلیل کم آبی یک پمپ در پشت بام با منبع آب گذاشتم که مستقل به واحد خود وصل است ایا می توانند ادعای مزاحمت یا شکایت کنند؟ مجبور به برداشتن کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید جهت مشارکت اگر مشارکت نکردند می توانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر مگر صدای پمپ اب ، باعث مزاحمت سایر مالکان باشد و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر صدای پمپ مزاحمتی بر ساحل می باشد امکان پذیر است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اصولا خیر مگر صدای پمپ اب ، باعث مزاحمت سایر مالکان باشد