مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بیمه دختران مجرد

سلام.من دختر مجرد 36 ساله و فاقد شغل هستم که پدرم فوت شده و مستمری پدر رو از صندوق بازنشستگی کشوری دریافت می کنم سوالم این هست که اگر من خودم رو بیمه دختران مجرد سازمان تامین اجتماعی بکنم آیا مستمری پدرم قطع خواهد شد؟یا بعد از بازنشستگی از سازمان تامین اجتماعی می تونم هر دو حقوق رو دریافت کنم؟؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

حقوق قطع نمیشه ولی در نهایت فقط یک حقوق بشما تعلق میگیرد و حقوق پدر تا زمان مجردی بشما تعلق میگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بیمه دختران مجرد رد نمایید قطع نمیگردد ولیکن نمیتوانید در نهایت از دو حقوق برخوردار باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حقوق قطع نمیشه ولی در نهایت فقط یک حقوق بشما تعلق میگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قطع نمی گردد و در نهایت یکی از آن دو را می توانید دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر مستمری پدر به دختر مجرد پرداخت بشود ، و بیمه دختران مجرد ، برای خود رد نمایید ، مستمری قطع نخواهد شد به شرطی که ، دختر شاغل نباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. قطع نمشود ولی نمیتوان دو مستمری دریافت نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید