مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از سپاه

با سلام و خسته نباشید من 4 ماه پیش استعفا دادم هنوز جوابی نگرفته ام گفتن 6 ماه طول میکشه تقریبا 2 سال است رسمی شده ام و قبلش قراردادی بوده ام همین الان درخواست مرخصی دادم ولی فرمانده یگان موافقت نکرده اگر من هفته ای دو روز برم سرکار تازمانی که جواب استعفای من باید این امکان وجود دارد حکم اخراج بزنن درضمن مشکل بیماری هم دارم داخل استعفا قید نموده ام دیسک کمر و گردن و سنگ کلیه ناراحتی معده و اعصاب با تشکر از راهنمایی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر غیبت غیر موجه داشته باشید در کمیسیون‌های انضباطی نیروهای مسلح علیه شما پرونده تشکیل و تخلفات شما رسیدگی خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر غیبت غیر موجه داشته باشید در کمیسیون‌های انضباطی نیروهای مسلح علیه شما پرونده تشکیل می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است حکم اخراج شما صادر بشود و در نتیجه برای بیمه و
سنوات شما مشکل ایجاد خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان اخراج وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ممکن است حکم اخراج شما صادر بشود و در نتیجه برای بیمه و سنوات شما مشکل ایجاد خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

غیبت غیر موجه داشته باشید در کمیسیون‌های انضباطی نیروهای مسلح علیه شما پرونده تشکیل و تخلفات شما رسیدگی خواهد شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اما بعدش باید دادسرای ی نطامی هم تشریف ببرید