مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای افراز و انجام مزایده

سلام وقت بخیر
در صورتی که برای آپارتمانی تقاضای افراز بدم و کارشناس ثبت هم عدم افراز بده و دادگاه هم ملک رو برای مزایده بگذاره، اگر خریداری در مزایده شرکت نکرد چه اتفاقی میافته؟ ممنونم از پاسختون

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام با تقاضای ذینفع مزایده تجدید میشود وخود ذینفع هم میتواند در مزایده بار اول یه قیمت پایه کارشناسی ملک بردارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با تقاضای ذینفع مزایده تجدید میشود وخود ذینفع هم میتواند در مزایده بار اول یه قیمت پایه کارشناسی ملک بردارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در مزایده ملک مشاع خریداری پیدا نشود شما میتوانید درخواست مزایده دوم و سوم و ... را بدهید تا ملک به فروش برود ولی بعد از گذشت شش‌ماه از نظر کارشناس ، باید ملک دوباره‌
توسط کارشناس قیمت گذاری بشود و