مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو از بابت مهریه

با سلام
همسر بنده مهریه اش را از اداره اسناد به اجرا گذاشته و تا دو ماه دیگر هم جلسه ی رسیدگی در دادگاه می باشد. سوال اینکه، من هیچ خودرویی به نامم نبوده و نیست، اما پدرم دو دستگاه خودرو دارد که یکی را به تازگی خریده است و هر دو به اسم پدر است، یکی از خودروها را در اختیار من گذاشته است، آیا همسرم و وکیلشان میتوانند به خاطر اینکه این خودرو در اختیار من هست و اکثرا من سوار میشوم از بابت مهریه توقیف کنند؟
سپاس از کارشناسان محترم.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تنها اموالی که بنام خود مدیون و محکوم علیه باشد قابل توقیف است مگر آنکه پدررشما در عقدنامه پرداخت مهریه را ضمانت کرده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اموالی که به نام زوج است قابل توقیف است.