مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و عرض ادب
همسر بنده قسمتی از مهریه اش را از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشته است و تقریبا یک سال است که از حقوق من کسر میشود، قسمتی دیگر را نیز از طریق دادگاه مطالبه کرده است که رای بدوی صادر شده و من اعتراض کرده ام.
سوال اینکه اگر رای قطعی شود با وجود اینکه یک چهارم از حقوق بنده از طریق اداره ثبت توقیف است، اجراییه برای من خواهد آمد؟ آیا طبق قانون امکان اینکه هم اداره ثبت یک چهارم از حقوق بنده را توقیف کند و هم دادگاه یک چهارم را توقیف کند وجود دارد؟ یعنی حقوق بنده دوبار توقیف شود.
توضیح اینکه بنده به غیر از حقوق هیچ دارایی دیگری ندارم.
سپاس از کارشناسان محترم.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از حقوق در صورت داشتن فرزند صرفا 1/4قابل توقیف می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فرزند داشته باشد یک چهارم حقوق قابل توقیف است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر فرزند داشته باشد یک چهارم حقوق قابل توقیف است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

توقیف یک دین از دو مرجع غیرموجه است و امکان پذیر نیست. دادگاه را از این موضوع مطلع کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر فرزند داشته باشد یک چهارم حقوق قابل توقیف است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فرزند داشته باشد یک چهارم حقوق قابل توقیف است