مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت موجر

با سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه تاریخ اتمام زمان قرارداد اجاره منزل مسکونی 9 ماه دیگر است و بدون اینکه مشکل و مساله خاصی بین من و موجر پیش بیاید موجر با انواع آزار و اذیت از جمله تهدید به قطع کردن برق و گاز و ممانعت از پارک کردن ماشین در حیاط ، با زور و ارعاب از من می خواهد خانه را قبل از موعد مقرر تخلیه کنم .
و بنده با کمال ادب و احترام درخواست ایشان را رد کرده ام .
حکم قانون در این مورد چیست ؟
با تشکر و سپاس از لطفتان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موچر حق قطع کردن انشعابات را ندارد و می توانید تحت مزاحمت تهدید و توهین شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت و توهین شکایت کنید.