مشاوره حقوقی رایگان - پلاک

سلام.من خودروام رو 4 سال پیش فروختم و به من اعلام کردن تا6 ماه اگر خودروی جدید بخرم میتوانم از همان پلاک استفاده کنم،به هر دلیلی موفق به خرید نشدم و الان قصد خرید دارم،ایا پلاک4 سال پیش من جایی محفوظ مانده و چطور میتوانم از همان پلاک استفاده کنم،ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر پلاک تا یک سال نگهداری میشود و بعد از آن ، به دیگران داده میشود