مشاوره حقوقی رایگان - صیغه بدون اجازه همسر

باسلام.خواهر من با مردی ازدواج کرده که اصلا ببخشید آدم نیست. خواهر من چند بار برگشته یک بار هم مهریه خود را توسط وکیل به اجرا گذاشت.ا ما باز هم بخاطر دوفرزندش کوتاه آمد. اما شوهرش روز به روز بدتر میشه . کتک کاری فحش و... به زن و بچه خود. الان هم زنگ زده به مادرم میگه میخوام زن صیغه کنم. ما باید چکار کنیم .خواهر من داره دیوانه میشه.اما باز صبر میکنه . چند بار هم پلیس 110 آمده گزارش نوشته. اماهیچ فایده ای نداره.توروخدا راهنمایی کنید.لازم به ذکره شوهرش متاسفانه رو پست و مقامش هم مینازه.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت ازدواج مجدد خواهر شما می تواند طلاق گرفته و تمام حقوق مالی خود را دریافت نمایید اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دوباره درخواست اجرای مهریه خود را مطرح نمایید
و اگر زوج بدون موافقت زوجه یا دادگاه ، همسر دوم اختیار نماید ، زوجه حق طلاق خواهد داشت و میتواند دادخواست طلاق را اقامه نماید

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام شما که میگین ادم نیست دیگه چرا برای خواهر شما این مسئله مهمه ؟ ضمنا صیغه هم مثل عقد دایم است و بدون اجازه دادگاه انجام بشه برای خواهر شما حق طلاق ایجاد میگردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مردان به حکم شرع مقدس اسلام میتوانند چهار زن دایم تحت شرایطی و بدون محدودیت همسر صیغه ایی یا همان متعه داشته باشند و این اقدام بلامانع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ازدواج مجدد خواهر شما می تواند طلاق گرفته و تمام حقوق مالی خود را دریافت نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما میتوانید دوباره درخواست اجرای مهریه خود را مطرح نمایید و اگر زوج بدون موافقت زوجه یا دادگاه ، همسر دوم اختیار نماید ، زوجه حق طلاق خواهد داشت و میتواند دادخواست طلاق را اقامه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زوج بدون موافقت زوجه یا دادگاه ، همسر دوم اختیار نماید ، زوجه حق طلاق خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید درخواست مهریه دهید موضوع شما نیاز به راهنمایی دقیق دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دوباره درخواست اجرای مهریه خود را مطرح نمایید