مشاوره حقوقی رایگان - داوری طلاق

سلام من از همسرم میخواهم جدا بشم به صورت توافقی جلسه اول مشاوره خانواده گفتن باید بعد این جلسات برای جلسه داوری برم ضروری ؟ روند سریع تری برای طلاق نیست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مشاوره خانواده برای طلاق توافقی اجباری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت مراحل قانونی باید طی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در طلاق توافقی مشاوره قبل از طلاق انجام میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در طلاق توافقی مشاوره قبل از طلاق انجام می شود و هر مجتمع تفاوت دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
داوری در طلاقهای یک طرفه می باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

جلسات مشاوره در تمامی طلاق ها الزامی است. اما داوری در طلاق های توافقی اجباری نیست. اگر هر دو طرف توافق خود را با قطعیت نشان دهند. ضمنا طلاق توافقی سریع ترین راه می باشد.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بستگی دارد ساکن کجا باسید د روالا اری ان دادگاه چگونه باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر . داوری ضروری نیست. برای انجام مراحل مشاوره در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در طلاق توافقی مشاوره قبل از طلاق انجام می شود و هر مجتمع تفاوت دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طلاق توافقی مشاوره قبل از طلاق انجام می شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مشاوره برای طلاق توافقی ضروری میباشد