مشاوره حقوقی رایگان - حکم عدم سازش

من چند ماه پیش برای طلاق اقدام کردم . طلاق از طرف زوج میباشد و زوجه ناراضی بوده و در جلسات دادگاه و داوری حاضر نشده است . حکم عدم سازش در سامانه ثنا آمده است . در حکم نوشته 20 روز قابل تجدید نظر میباشد . آیا بعد از 20 روز با همین حکم میتوان به دفتر طلاق مراجعه کرد یا 20 روز دیگر هم اجازه دادخواهی دارد ؟ چه زمانی میتوان با حکم عدم سازش به دفتر خونه برای طلاق مراجعه کرد ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

20 روز بابت تجدید نظر خواهی باید بگذرد. 20 روز دیگر بابت فرجامخواهی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید