مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره سامانه تصمیم

سلام همسر بنده درخواست طلاق نموده از طرف زوجه ولی بنده بعلت کار خودم نمیتوانم بروم ضمنا در مشاوره ها حضور پیدا نخواهم کرد تکلیف من چه میشود ضمنا به هیچ عنوان نمیخاهم همسرم رو طلاق بدهم و همسرم حق طلاق هم ندارد و هیچ دلیلی هم برای جدایی ندارد بعد از مشاوره و صدور عدم سازش به دادگاه خانواده تکلیف چه میشود

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق به درخواست زوجه باید متکی به ادله واثباث عامل عسروحرج باشد والا دادگاه حکم به طلاق نخواهد داد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسر شما باید دلایل موجه ارایه دهد در صورتیکه قاضی قانع شود و دلایل معتبر و قانونی باشد ممکن است حکم غیابی صادر شود پس بهتر است در جلسات شرکت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طلاق به درخواست زوجه باید دلیل کافی ارائه شود.
بهتر در جلسه حاضر شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طلاق به درخواست زوجه باید متکی به ادله واثباث عامل عسروحرج باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با ادله و اثبات عسر و حرج درخواست طلاق دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طلاق به درخواست زوجه باید منوط به ارایه ادله واثباث عامل عسروحرج باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طلاق به درخواست زوجه باید دلیل کافی ارائه شود. بهتر در جلسه حاضر شوید