مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه حضور در مجلس رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین

من اصلا نمیدونم این پرونده برای چیه و فقط یه پرونده سوختگی با لیزر دارم برای قصور پزشکی سه روز قبل ابلاغیه اومده که فلان تاریخ بیاید دادگاه و بعدش این ابلاغیه اومد آیا این دوتا بهم ارتباط داره؟؟؟؟ پرونده قصور پزشکی دادگاه کیفری بررسی میشه ولی این که نمیدونم اصلا چی هست دادگاه انقلاب آیا میشه برای قصور پزشکی باشه ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله مداخله در امور پزشکی در صلاحیت دادگاه انقلاب است