مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا و اثر انگشت از زوجه با فریب و اکراه

گرفتن امضا و اثر انگشت از زوجه با فریب و اکراه چه مجازاتی دارد؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورت اثبات فریب و تدلیس در گرفتن امضا و اثر انگشت هر موضوعی قابل رسیدگی است. به شرط اثبات فریب ن صرفا ا دعا.
سوالانکوتاه و خلاصه است و اشاره ب موضوع مورد فریب ننموده اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات نوشته اثر حقوقی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که با اکراه فریب نوشته از شما اخذ شده باشد در صورت اثبات فاقد اثر قانونی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مستحضر باشید در صورتی که با اکراه فریب نوشته از شما اخذ شده باشد در صورت اثبات فاقد اثر قانونی است