مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن کارت یارانه

سلام.یک ماهه برای سکه و نفقه م قانونی اقدام کردم..برای جدا کردن یارانه خودم و دوتا بچم چه اقدامی باید بکنم؟چقد طول می‌کشه که یارانمو به خودم بدن؟شوهرم یک‌ماهه کمپ ترک اعتیاد بردنش. خرجی ندارم.پول یارانه رو خرج خودش میکنه.متشکر

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه به اینکه یارانه ب حساب سرپرست خانوار واریز میشود. امامیتوانید با مراجعه به فرمانداری راهنمایی بخواهید و اقدام ب جداسازی نماییدـ احتمالا شما را به ادارهمربوطه راهنماخواهند بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قابل جداسازس نمی باشد و بهتر است اقدام نیز ننمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قابل جداسازس نمی باشد و بهتر است اقدام نیز ننمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل جداسازس نمی باشد و بهتر است اقدام نیز ننمایید