مشاوره حقوقی رایگان - سلام.6سال ‌کارگر یک پیمانکار در کشتارگاه بودم.

6سال کارگریک نفر پیمانکار در کشتارگاه بودم..هیچ بیمه ای برام رد نکرده..از اول تا حالا ماهیانه200هزار تومن میده.میگه برای بیمه وحقوقم هم نصب اداره کارمنده..سنوات هم نداده..حدودا چقدری بهم میدند.. حالا بهانه کرده بخاطر اعتیادت دیگه نیا کار ... خود این فرد مرا به دام اعتیاد گرفتار کرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به اداره کار می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق خود را نمایید
کسر پرداخت حقوق ماهانه طبق اداره کار ، سنوات ، بیمه ، پاداش ، عیدی و ...
که برای شش سال مبلغ زیادی خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با مراجعه به اداره کار می توانید شکایت کنیداگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید