مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق از پیمانکار و سفته

باسلام، یکی از پیمانکارهای شرکت گاز در روستای ما کار برداشته بود و حدود 150میلیون حق کارگرها و لودر و تراکتور داران را نداد و رفت اکنون 6 ماه میگذرد که کلا تلفنشو جواب نمیده و ما 20 نفریم و مدرک هم نداریم باید چه کنیم تا به حقمون برسیم و از یک نفر 30میلیون گوسفند برده فقط سفته داره

پاسخ ها :

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام .وقت بخیر .شخصی که دارنده سفته هست به راحتی میتونه بعد از واخواست و طرح دعوی حقوقی مطالبه به حقشون برسن .اما بابت حق کارگر و اموالی که از اشخاص دیگر تصاحب کردن چنانچه مدرکی نداشته باشن میبایست به استناد شهادت شهود علیه ایشان اقامه دعوی نمود .در صورتی که بیمه برای کارگران رد شده باشه این هم دلیل مبنی بر وجود رابطه کاری محسوب میشه