مشاوره حقوقی رایگان - استخدام فرزند جانباز به جای پدر

سلام. من دانشجوی دکتری رشته ترویج کشاورزی هستم و پدرم جانباز 45درصد و کارمند اداره ترویج و آموزش کشاورزی هست. آیا من میتوانم بجای پدرم استخدام شوم؟ چگونه برای اینکار اقدام کنم؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید در ازمون استخدامی وبا داشتن ضوابط عمومی شرکت تا بتوانید با استفاده از ایثارگری جذب دستگاه شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.