مشاوره حقوقی رایگان - طرح دعوی

سلام لطفاً بفرمایید اگر در طرح دعوی به طرفیت وراث، به دلیل عدم دسترسی به اسامی تمامی وراث، همگی وراث را به عنوان خوانده دعوی در دادخواست حصر و ذکر ننموده باشید و یکنفر از وراث اسمش جا افتاده باشد، دادگاه در این خصوص چه تصمیمی می گیرد ؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. دعوی شما رد خواهد شد. بهتر است از شعبه ای که در آ

یک وکیل

بهتر است از شعبه تقاضای اخذ رونوشت گواهی حصر وراثت متوفی از شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت وی بنمایید

پرسشگر :

سلام - ضمن تشکر وافر از سرکار خانم اعتمادیان وکیل محترم مشورت دهنده . لطفاً بفرمایید اولاً از کجا باید متوجه شویم وراث متوفی تقاضای صدور گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف دادگستری محل آخرین اقامتگاه متوفی را نموده اند و ثانیاً در صورت طرح تقاضای صدور گواهی انحصار وراثت در شورای حل اختلاف دادگستری محل آخرین اقامتگاه متوفی ، چگونه آگاه شویم در کدامین شعبه شورا منتج به صدور حکم شده است که بخواهیم از شعبه مورد نظر تقاضای اخذ رونوشت گواهی حصر وراثت را نمائیم ؟

یک وکیل

با سلام قاعدتا به شما گواهی حصر وراثت داده نخواهد شد مگر اینکه نامه ای از دادگاه ببرید و به قسمت رایانه شورای حل اختلاف مراجعه کنید و اسم ورثه را بدهید اگر دادخواست داده باشند به شما شماره شعبه گفته می شود،همچنین خود شما اگر طلبکار هستید می توانید درخواست صدور گواهی حصر وراثت بدهید