مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات کف پارکینگ ( تعویض موزائیک )

سلام : از 6 واحد یک واحد پارکینگ ندارد برای تعویض موزائیک پارکینگ آیا باید کسی که پارکینگ ندارد هزینه ای برابر با واحد ها دیگر پرداخت کند ؟ البته ورودی همه واحد ها از پارکینگ انجام میشود و چاه فاضلاب هم که برای همه واحد ها در پارکینگ قرار دارد. ممنون میشم راهنمایی کنید؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فضای پارکینگ جز مشاعات تلقی می گردد که کلیه مالکین هزینه تعمیرات آن را بر اساس مصوبه هیأت مدیره و مدیر ساختمان باید پرداخت. نمایند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پارکینگ اگر اختصاصی نباشه جز مشاعات وهزینه برعهده تمام مالکین است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قانونا باید پرداخت کند چون جز مشاعات هست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هزینه تمام مساحت پارکینگ منهای مساحت قسمت های اختصاصی پارکینگ نوسط همه مالکین مساوی و مساحت قسمت های اختصاصی توسط هر واحد پرداخت خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه قسمت اختصاصی پارک ماشین به عهده کسانی است که حق پارک دارند بقیه قسمت ها همه باید پرداخت کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

هزینه تمام مساحت پارکینگ منهای مساحت قسمت های اختصاصی پارکینگ نوسط همه مالکین مساوی و مساحت قسمت های اختصاصی توسط هر واحد پرداخت خواهد شد