مشاوره حقوقی رایگان - ثبت درخواست در دیوان عدالت اداری

با سلام و عرض خداقوت به همه دست اندرکاران این برنامه که در آگاه سازی و راهنمایی عامه مردم برای رسیدن به حقوقشان ، تلاش دارند .
بنده کشاورز هستم و از ناحیه یکی از بانکهای دولتی ، دچار ضرر و زیان شده ام ، میخواهم از طریق کارشناسان حقوق بانکی تحت امر دیوان عدالت اداری ، حق خود را اعاده نمایم ، لطفاً راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باارائه ادله به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید از به دیوان مراجعه نمایید و اگر نیاز به دادخواست دارید در قسمت ثبت دادخواست درخواست خود را ثبت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باارائه ادله به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.