مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت خانوم متاهل به همسرم

سلام خسته نباشید. من همسرم در زمان بارداری من با یه خانوم در ارتباط بوده که از اون خانوم یه دختر بچه هم دارن. من چند ماه بعد فهمیدم که به واسطه دوست همسرم اینا با هم اشنا شدن همسرم اولش قبول نمیکرد بعد که قبول کرد گفت این قضیه دیگه تموم شده و رابطه ای با این خانوم نداره منم گوشیشو چک کردم دیدم راس میگه جوابشو نمیده هر چی این خانوم زنگ میزنه . الان ک چند ماه گذشته باز دارم تو گوشی همسرم میبینم ک ی شماره دیگه هی زنگ میزنه و همسرم جواب نمیده من چطور میتونم از اون خانوم شکایت کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید شکایت کیفری نمایید آیا همسر سابق شوهرتان بوده؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دلایل مدارک شما برای دادگاه قانع کننده باشد و صرف سوء ظن دلیل رابطه نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید ادله و مستندات برای دادگاه کافی باشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

دلایل شما می‌بایست برای دادگاه قانع کننده باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان شکایت وجود دارد اگر بتوانید اثبات کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دلایل شما می‌بایست برای دادگاه قانع کننده باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ادله شما باید برای دادگاه قانع کننده باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید ادله و مستندات برای دادگاه کافی باشد