مشاوره حقوقی رایگان - فروش ارثیه پدری و گرفتن امضاء از آدم بی سواد

با سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان
مادر بنده 17 سال پیش سهم زمین کشاورزی ارثیه پدری اش را طی قولنامه ای دست نویس به خواهرزاده اش که دامادمون است را فروخته
بعد از چند سال داماد ما زمین را به یکی دیگر از پسرخاله هایم فروخته است
بعد از یک سال دامادمون از فروش زمین پشیمان شد و درخواست پس گیری زمین را به خریدار داده ولی آنها حاضر به پس دادن نشدند و در همان حین که مادر و خاله هایم چون برادری نداشتند پسرخاله های بزرگترم دنبال انحصار وراثت پدربزرگم بودند بدون اطلاع ما و با استفاده از اطمینان و بی سوادی مادرم اقدام به گرفتن امضاء از مادرم (به بهانه انحصار وراثت پدربزرگ) برای پسرخاله ای که خریدار زمین از دامادمون بود می کنند که از این جریان ما (فرزندان مادرم) بی اطلاع بودیم.
اکنون بعد از چندین سال دامادمان و پسرخاله ای که خریدار زمین بوده دادگاهی شده اند و اظهار میکند که مادرم زمین را به دو نفر فروخته است
آیا ما می توانیم از آنها تحت عنوان کلاهبرداری و سوء استفاده از آدم بی سواد شکایت کنیم؟
یا آیا مادرم که زمین ارثیه پدری اش را فروخته است (طی قولنامه دستی) می تواند اقدام به پس گرفتن زمینش از هر دو طرف آنها بکند؟
آیا قانونی در این رابطه وجود دارد که ما بتوانیم زمین مادرم را پس بگیریم؟
مادرم گفته در صورتی که بخواهند از امضاء من سوء استفاده کنند اقدام به شکایت علیه آنها تحت عنوان کلاهبرداری میکنم و سپس درخواست پس گیری زمین را خدمت دادگاه تقدیم می نمایم.
اگر پاسخ بدهید و راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

سوالات شما بسیار است بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید تا دقیق تر راهنمایی شوید.اما در مورد سوال اول ابتدا باید مادرتان در پرونده کلاهبرداری دفاع مناسب داشته باشد و پس از تمرین شدن شکایت افترا و یا همان عاده حیثیت نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.تماس بگیرید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام امکان پاسخ به این شیوه وجود ندارد جهت بررسی کامل و ارائه مستندات مشاوره تلفنی بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مدارک ومستندات شما قابل بررسی می‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

است مشاوره تلفنی بگیرید تا دقیق تر راهنمایی شوید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مورد سوالهای طولانی مشاوره تلفنی بگیرید بهتر است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در مورد سوالهای طولانی مشاوره تلفنی بگیرید