مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از توقیف ملکی که بنام برادرم است ولی من آن را خریدم توسط همسر برادرم

باسلام و خسته نباشید من چند سال پیش باغ برادرم را که سند رسمی دارد با قولنامه خریدم ولی سند همچنان به نام برادرم است و همسر برادران از طریق واحد اجرای ثبت باغ را توقیف ویرایش فروش به مزایده گذاشته اند من به چه نحوی می توانم از فروش باغ جلوگیری کنم لطفاً در این خصوص راهنمایم کنید چون تا 5روز دیگه مزایده انجام خواهد شد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان اعتراض ثالث اجرایی درخواست ابطال اجراییه را داشته باشید و بر اساس مبایعنامه الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت برادرتان دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید و سپس
درخواست توقف اجرا یا ابطال مزایده را مطرح نمایید