مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خانه واگذار شده با وکالت فروش بلاعزل

با سلام
فردی ملکی خریداری کرده که اقساط وام داشته و قرار بر این بوده پس از تسویه اقساط خانه سند زده بشه و فرد وکالت فروش بلاعزل از مالک گرفته بوده
بعد از تسویه وام فرد برای سند زدن مراجعه کرده و متوجه شده مالک به دلیل کلاهبرداری اموالش در توقیف و این ملک هم توقیف شده
میخواستم بپرسم الان فرد با وکالت فروشی که داره باید چه کار کنه تا خونه از توقیف دربیاد و سند بزنه به نام خودش
ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید به عنوان معترض ثالث نسبت به توقیف ملک با توجه به اسناد وکالت و مبایعه نامه و تصرفات قانونی اعتراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به بررسی جزئیات خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توقیف بعد از خرید شما بوده می توانید دا‌دخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید.
در غیر این صورت دادخواست رفع توقیف بدهید یا تحت شرایطی دا‌دخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مستند به مبایعه نامه به توقیف اعتراض کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بستگی به این دارد که توقیف قبل از خرید شما بوده یا بعد از آن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعتراض ثالث اجرایی مطرح کند و به عنوتن ادله وکالت فروش و مبایعنامه را ارایه کند