مشاوره حقوقی رایگان - سابقه آموزشی قبل از اعزام به مناطق عملیاتی جنگ

باسلام.اینجانب ......... درسال 62 در رامسر آموزش دیده وبعد به جبهه اعزام شدم . حال مدرک سابقه جبهه موجود است ولی سابقه آموزشی گم شده باتوجه به اینکه اعزام به جبهه یک پیش فرض آموزشی را طبق مقررات نظامی دارد.بنده جهت سوابق آموزشی قبل از اعزام خود که مفقود است چه اقدامی باید بکنم. البته با گواهی دو شاهد توسط سپاه گلستان سال94 این سابقه صادر شده ولی الان سازمان قبول نمیکند باید چکار کنم.

پاسخ ها :

سابقه آموزشی قبل از اعزام به مناطق عملیاتی جنگ