مشاوره حقوقی رایگان - ملک در رهن بانک

سلام ووقت بخیر ببخشید من یه خونه خریدم ملک در رهن بانک هست و90میلیون بدهی دارد و ام مضاربه ای هست وبانک برای وام گیرنده هر سال تمدید میکنه منم میخوام سند خونه را آزاد کنم ووام گیرنده هم این ماه واون ماه میکنه ونمیده الان میتونم شکایت خیانت در امانت کنم یا چه راه وروشی داره ذهنم خیلی درگیر این قضیه هست چکار کنم لطفا ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا جرم خیانت در امانت نیست شما باید دادخواست الزام به فک رهن را
مطرح نمایید یا

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باید ببینید درقراردادتان چه شرایطی وجوددارد