مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در استرداد جهاز

سلام وقت بخیر ، من درخواست تامین خواسته و استرداد جهاز داده بودم آقا در وقت جلسه حاضر نشد و قاضی حکم داد جهاز رو بهم بدن.
این حکم تا 20 روز مهلت اعتراض داشت
آقا اعتراض داده بودن ولی همزمان با اون به من حکم دادن 2 بار مامور رفت در خونه ، باز نکردن بعد فک قفل دادن درو باز کردیم و در حضور مامور کلانتری و نماینده دادستان وسایلو طبق لیست آوردیم من نمیدونستم باید صبرکنم حکم قطعی بشه. به من حکم دادن منم رفتم آوردم
الان آقا واخواهی داده و قبول شده
میخواد بگه وسیله اضافی از خونه استرداد کردی . در صورتیکه آقا چند تا از اجناس منو که توی لیست جهازم بود رو برداشتن ... من چه جوابی بهشون بدم ؟
بقیه وسایلم رو که برداشتن جاشو میدونم الان چکار کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. شما تامین خواسته داده بودی و سائل رو در تامین خواسته به امین اموال می دهند وقتی در حضور مامور صورت جلسه شده که مشکلی نیست. اگر درجلسه واخواهی ادعای برخی وسایل رانموده وتوانسته اثبات کند وحکم به نفعش صادر شده که شما می توانید به حکم تجديد نظرخواهی دهید. درصورتی که قطعی شده بایستی وسایل را برگردانید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در حضور دادورز اجرای احکام آورده باشید این ادعاها ره به جایی نخواهد یافت. دادورز یک مقام رسمی است و نوشته هایش معتبر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نمی توانند بیش از وسایلی که برده شده ادعا داشته باشند زیرا در حضور ماموران رسمی بوده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چنانچه در حضور دادورز اجرای احکام آورده باشید این ادعاها موثر نیست.