مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت پول در صورت کنسلی مشاوره

سلام
من از یکی که کاراموز کانون وکلاست مشاوره تحصیلی تا 1401 میخواستم،اول قیمت پرسیدم گف 7 تومن، بعدا دیدم استوری کرده تخفیف زده گف 4 تومن گفتم ندارم گف هرچه قدر داری بده منم گفتم 1 تومن و واریز کردم، بعد یه هفته برنامه فرستاد، اصن برنامه اشتباهی داده بود و معلوم بود کپی شده، من میخواستم مرکز وکلا شرکت کنم، ایشون برنامه مختص متقاضیان کانون وکلا که اصول فقه دارن رو برای من فرستاد، بعد گفتم میخوام کنسل کنم حالا میگه طبق عرف پولتو نمیدم در صورتی که قراردادی بین ما نبوده و این اجرت تا ازمون مرکز وکلای سال بعد بوده، الان میگه پس منم شکایت میکنم بجای 7 تومن به من یه تومن دادی و اینکه میتونم کانون وکلا هم ازش شکایت کنم چون هنوز پروانه نگرفته داره مشاوره و برنامه ریزی ازمون وکالت میده؟
الان به نفعم هست شکایت کنم؟چونم رو خورده خیلی اذیت شدم و باید حقم رو بگیرم
حدود هزینه های دادگاه رو هم میشه بگید؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ربطی به کانون وکالت نداره ولی میتونید شکایت کنید