مشاوره حقوقی رایگان - رضایت برای ضمانت چک

من پشت چک یک میلیاردی دوستمو امضا کردم و بعدش دارنده چک از دوستم اول شکایت کرد و حکم جلبشو گرفت بعد چند ماه از من جداگانه شکایت کرد حالا رفتم صحبت کردم و مقداری پول دادم بهش در حد چهل میلیون و بهم رضایت داد.

الان برای اینکه شکایت از روی من تو دادگاه برداشته بشه اول باید برم دفترخانه و رضایت بده بعد ببرم دادگاه رضایت نامه رو ؟
و اینکه اون میگه من این چهل تومنو از اصل چک کم میکنم بقیه به حساب صاحب چک که تو زندانه میمونه.
حالا اگه به صورت جدا بهم رضایت بده اصل شکایتش از صاحب چک باقی میمونه ؟
چون میگفت یه کاغذ عادی مینویسم بعد که این آقا چک پاس کرد خود بخود شکایت برداشته میشه از منم ..
منم گفتم چون به صورت جدا از من شکایت کردی میتونی همین الان تو دادگاه یا دفترخانه رضایت منو بدی اصل شکایتت با دوستم که صاحب چکه سرجاش باقی میمونه و مشکلی برای ماندگاری چک در دادگاه نداره ..

حالا حرف من درست تره یا ایشون ؟

باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جهت سوالات طولانی از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هم می توانید از طریق حضور در شعبه رسیدگی کننده رضایت خود را اعلام نماید و هم به صورت رسمی رضایت نامه اخذ نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از طریق حضور در شعبه رسیدگی کننده رضایت خود را اعلام نماید