مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خواهرم

سلام
من دختری 21 ساله هستم و یک خواهر 23 ساله دارم
خواهرم دچار بیماری روانی دو قطبیه و اصلا نمیره دکتر و فکر میکنه سالمه و جادو شده
همه جای خونه رو با ادرار و مدفوع کثیف کرده و میگه داره با جادو مقابله میکنه
زورمونم بهش نمیرسه که ببریمش دکتر یا بیمارستان یا مشاوره
چندین بارم که رفتیم وقتی برگشتیم قرصاش و نخورده و ریخته دور
میخوام ازش شکایت بکنم و از خونه بندازمش بیرون
چون زندگی و برای من و مادر 45 ساله ام سخت کرده
مدام مادرم و فحاشی میکنه
لجبازی میکنه و اذیتش میکنه
منم تو خونه تحت فشارم بخاطر رفتارهای این
امنیت جانی هم نداریم
شبا از ترسش نمیتونیم بخوابیم
آیا شکایت کنم رسیدگی میشه؟
میتونم بندازمش از خونه بیرون؟
اگر از خونه بندازمش بیرون چون پول نداره دولت جایی میفرستش برای اینکه تو خیابون نمونه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از مراجع ذیصلاح در این خصوص موضوع را پیگیری کنید تا تحت درمان و مداوا قرار بگیرد

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام استفاده ازین ادبیات برای خواهر که بیمار هم هست صحیح نیست با بهزیستی تماس بگیرید