مشاوره حقوقی رایگان - برگشت رای و اجرت المثل

سلام وقت بخیر
مستاجر من باید 31مرداد1400 بلند میشد هنوز بلند نشده شورا اول حکم تخلیه فوری صادر کرد و 3 روز وقت داد بعد در غیاب من مستاجر رفته و یک ماه مهلت گرفته از 31 مرداد کرایه هم نداده خونه توی شهر رشت من از پارسال بهش گفتم که می‌خوام بیام خودم بشینم من واقعا خودم نیاز دارم که بشینم بازنشسته هستم و در یکی از منازل سازمانی زندگی میکنم که باید تخلیه کنم و می‌خوام از تهران برم میخواستم بپرسم
01 چطور رای اولیه برگشت و بهش مهلت یک ماهه دادن در غیاب من
02کرایه این مدت رو چطور محاسبه می کنن.در اجاره نامه اجرت المثل روزی 100هزار تومان تعیین شده.
03آیا اگه بلند نشد قاضی می تونه دوباره بهش مهلت بده
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون روابط موجر و مستاجر و آیین نامه مربوطه مقام قضایی نیز می توان از اختیارات خود نسبت به تمدید تخلیه ملک استفاده نمایند و گویا قاضی اجرای احکام از این اختیارات استفاده نموده است در خصوص پرداخت اجور معوقه نیز می توانید با اجرای احکام مذاکره که از بدهی وی کسر گردد در غیر این صورت باید دادخواست مجزا تقدیم نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به شورای حل اختلاف مربوطه مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به شورای حل اختلاف مربوطه مراجعه کنید