مشاوره حقوقی رایگان - دیه

در جاده چپ کردیم من سرنشین بودم علائم ظاهری ندارم ولی به علت ضربه و درد سه روز بستری بودم و دو هفته استراحت پزشکی دارم ماشین بیمه شخص ثالث داردد یه شاملم می‌شود ممکنه به چه مبلغ باشه ارزش دارد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک پزشکی و ناشی از تصادف بررسی شود تا در کمیسیون پزشکی اظهار نظر دقیقی صورت گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود باید مدارک پزشکی و ناشی از تصادف بررسی شود تا در کمیسیون پزشکی اظهار نظر دقیقی صورت گیرد