مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی پارگی دیسک کمر

با سلام من دو سال نیروی قرار دادی سپاه انقلاب اسلامی هستم که در ماموریت در حین بلند کردن تجهیزات و موتور های گردان دوچار پارگی دیسک کمر شدم بیمه من تامین اجتماعی میباشد که پارگی دیسک کمر در قانون تامین اجتماعی حادثه حساب نمی شود و با وجود عمل دیسک کمر خوب نشدم و از کار افتاده شدم ایا به پارگی دیسک کمر جانبازی تعلق میگیرد 2( حادثه در کار افتادگی نیاز به سابق ندارد و ماموریت و تجهیزات گردان باعث پارگی دیسک کمر شده چکار باید بکنم که حادثه خود را اثبات کنم که از کار افتادگی بگیرم ؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی درخواست تشکیل کمیسیون تشخیص معلولیت در حین خدمت یا جانبازی را مطرح نمایید تا در کمیسیون ماده 134 سپاه مورد بررسی قرار گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولین و مهمترین کاری که باید بکنید این است که فرمانده یگان برایت صورتجلسه حادثه در حین خدمت تنظیم و امضاء کند. ضمنا اگر این کار را هم بکند باز جانباز محسوب نمیشید بلکه حق بیمه حوادث و از کار افتادگی به شما تعلق می گیرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع رابافرمانده یگان درمیان بگذارید شاید ماده تبصره‌ای برای جانبازی داشته باشد