مشاوره حقوقی رایگان - شماره مجازی واتساپ

با سلام شخصی دیروز با شماره مجازی در واتساپ به من پیامی داده و باعث آزار ‌و اذیت من شده خواستم بدونم میشه از طریق داشتن شماره مجازی پیگیری و شکایت کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند پیگیری شماره مجازی سخت و دشوار خواهد بود ولی شما می توانید شکایت خود را از طریق دادسرای امور رایانه یا پلیس فتا پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی از پیامهایش اسکرین شات بگیر وشکایت تنظیم کن و با دادسرای محلتون تحویل بده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت از طریق فتا مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید شکایت خود را از طریق دادسرای امور رایانه یا پلیس فتا پیگیری نمایید