مشاوره حقوقی رایگان - رفع اجبار از زدن واکسن کرونا

با سلام و احترام. بنده کارمند اداره هستم و به هیچ عنوان مایل به زدن واکسن کرونا نیستم. از طرفی در اداره و بانک و برای سفر و تحصیل و ... به امثال اینجانب فشار می آورند. با توجه به اینکه اجبار واکسیناسیون قانونی نمی باشد، آیا من می توانم در این مورد اقدام قانونی برای نزدن واکسن انجام دهم؟ و چه اقدامی باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر حتما بایددر طرح واکسیناسیون شرکت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام واکسیناسیون
همه افراد جامعه ، قانونی و اجباری است و میتوانند شما را الزام
کنند