مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ملی

با سلام وعرض ادب خدمت کارشناس محترم
دریکی از روستاهای آذربایجان شرقی زمین کشاورزی به متراژ 7000متر فروخته ام شخصی که خریده بلدوزر گذاشته و تمام تپه ها را تراشیده و دره ها را پر کرده و11000متر زمین درآورده و بعد برای دریافت سند مراجعه کرده که معلوم شد زمین ملی است و حالا قصد بازگرداندن زمین را دارد و شکایت کرده است و اکنون از من پول بلدوزر را کار کرده هم می‌خواهد از شما راهنمایی میخواهم با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از باب خسارت دادگاه می تواند موضوع را بررسی و در صورت مستحق بودن حکم به پرداخت هزینه‌های آن نماید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام اگر کل زمین فروخته شده ملی بوده میتواند تمام خسارات رو از شما بگیره

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع نیاز به بررسی دارد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت ایشان نتیجه ای نخواهد داشت مگر ..
جهت بررسی موضوع و مشاوره تماس بگیرید